Nyhetsarkiv

25
Maj/11

Sveriges ledande påbyggare på väg!
Lastfordonsgruppen, LFG, arrangerar under september 2011 för första gången en egen utställning och demonstration på fyra travbanor runt om i Sverige. Landets ledande påbyggare av lastbilar och släpvagnar samlas då för att visa upp sina produkter och sina senaste innovativa utvecklingsalster.

Påbyggnaden är den vitala del förutan vilken åkarsverige inte klarar sig. Genom åren har svensk påbyggnadsteknik visat hög innovationskraft och förbättrat åkarens vardag. Detta har skett genom djupt och respektfullt samarbete mellan åkare och påbyggare.

Ett samarbete som kan och måste ytterligare förbättras.

LFG vill därför med denna utställning, ” Påbyggnad 2011”, bjuda in åkare och återförsäljare till en unik exposé över den teknik och det produktutbud som finns i Sverige. Aldrig förr har detta funnits samlat på en plats och vid ett tillfälle. Över 30 av landets ledande påbyggare finns den 13 sep på Åby i Göteborg, den 15 sep på Bergsåker i Sundsvall, 20 sep på Solvalla i Stockholm och avslutningsvis på Jägersro i Malmö den 22 september.

Här erbjuds tillfälle till direktkontakt, diskussion och idéutbyte med tillverkare, ägare, tekniker och representanter för några av landets ledande påbyggare.

Torbjörn Eriksson, ordförande i LFG säger:
Svensk påbyggnadsindustri är världsledande, lyssnar på dig som kund så att du får det du förväntat dig. Det är påbyggnadens utformning som avgör hur effektivt åkaren kan driva sin verksamhet, d.v.s hur snabb och smidig lastning och lossning är. Lastvikten, och därmed lösamheten, påverkas också av hur väl utvecklade påbyggnadslösningar som finns att tillgå.

Vår utställning visar var vi är idag, ditt besök kan påverka framtidens påbyggnadindustri.

MISSA INTE DET!

Se annons härTillbaka - Visa alla nyheter